Dags för dubbla hemmamatcher -  redan nästa helg!

IFK Kungälv gör en makalös insats i hemmapremiären mot Lidköpings AIK igår, och visar att man blir att räkna med i vinter!

Seger med hela 13-2 inför en publik som stortrivdes och gav ett starkt stöd från läktaren under fredagskvällen i Ruddalens fina inomhusarena.

Redan nu kommande helg så kan IFK fortsätta sin väg mot toppen då laget först ska ta sig an Falu BS på lördag och sedan möte med det tippade topplaget Ljusdals BK på söndag. Två klassiska bandylag.

Matcherna spelas i Ruddalens inomhusarena som denna säsong är IFKs hemmaborg.

Utöver perfekta förhållanden för spelet så är arenan mycket trevlig och bekväm för publiken med sittplatser och magisk överblick av isen, ramp för de med rörelsehinder, fin kafeteria att besöka i paus där det finns kaffe, fika och grillade hamburgare med mera!

För att skapa ett extra publiktryck på BÅDA dessa viktiga hemmamatcher ger vi ett ”Early bird”-erbjudande som innebär att det är 50% rabatt på förköp till dessa matcher om man köper senast nu på tisdag den 14 november. Det innebär att man kan gå på två matcher till priset av en!

IFK Kungälv-Falu BS
Lördag 18 november
Kl. 17.00
Ruddalens ishall

IFK Kungälv-Ljusdals BK
Söndag 19 november
Kl. 12.45
Ruddalens ishall

Länk till biljetter: https://ifkkungalv.ticketco.events/se/sv

Ni som inte kan, eller vill ta er själva till Ruddalen så anordnar supporterklubben SKARPA bussar som avgår från gamla busstorget kl 15.45 på lördag och 11.30 på söndag. Länk till att boka bussplats: https://skarpagubbar.se/

*Rabatt på Early bird är något vi testar till dessa matcher, och om vi fortsätter med liknande erbjudanden under säsongen, och det efter säsongen skulle visa sig att det inte lönat sig att köpa säsongskort så kommer ni som köpt detta att kontaktas och ersättas på ett sätt som gör att det har lönat sig minst lika mycket att ha säsongskort.

Föregående
Föregående

Äntligen dags för skridskokul och bandyskolan

Nästa
Nästa

Tjänsten tillsatt. IFK Kungälv söker en ny säkerhetschef till vår organisation.