ICA Maxi förlänger sitt huvudpartnerskap till 2025

Det finns samarbeten som pågått länge men få som varit huvudpartner till en idrottsförening i över 40 år. ICA Maxi Kungälv blev huvudpartner 1981 (!) och förlänger nu sitt avtal med IFK Kungälv fram till 2025.

IFK:s samarbete går långt tillbaka i tiden och många förknippar ICA Maxi med IFK och vice versa. Samarbetet innefattar många delar som till exempel att klubben är med och hjälper till vid föreningens månad i butiken. ICA Maxi är också matchvärd vid utvald match varje säsong och bidrar med flera olika delar där man som supporter och medlem kan stötta klubben genom att köpa bingolotter i vårt stånd i butiken, panta sina flaskor och köpa sin julgran utanför ICA Maxi. Dessutom bidrar man med en så kallad köpbaserad sponsring där alla våra medlemmar får en QR-kod man kan använda vid kassorna, då går 1% av handlingen tillbaka till IFK. Läs mer och hitta QR-koden här.

ICA Maxi har också sedan uppstarten av Kungälvs Stadslopp under 2022 varit huvudpartner även där och möjliggjort loppet.

- Vi är givetvis väldigt glada över att ICA Maxi Kungälv fortsatt ser oss som en viktig partner och att detta väldigt långa samarbete fortsätter. Vi vill passa på att tipsa om att handla hos ICA Maxi och visa sin QR-kod för att samtidigt supporta IFK säger Patrik Sunnanängs, marknadschef IFK Kungälv.

Föregående
Föregående

Välbesökt årsmöte med positiva besked

Nästa
Nästa

Tack alla för er insats under Kungälvs Stadslopp - alla resultat här