Nu sänker vi medlemsavgiften - bli medlem i IFK

Föreningen har under flera år fått feedback att medlemsavgiften har varit för hög för passiva medlemmar och av den anledningen tillsattes en arbetsgrupp under föregående säsong för att se över medlemskapet. Nu presenterar vi en sänkt medlemsavgift.

Arbetsgruppen jämförde då nivåerna på medlemskap med andra föreningar, inom kommunen och utanför, inom bandyn och utanför bandyn. Under årsstämman för 2021-2022 så togs beslutet att godkänna de nya nivåerna på våra medlemskap.

Kostnaden för att vara medlem i IFK Kungälv är den samma oavsett om man är aktiv utövare eller inte. Vårt resonemang kring detta är att medlemskap och träningsavgift är två separata kostnader. När man betalar för ett medlemskap så blir man en del av föreningen vilket innebär att man stöttar föreningen ekonomiskt, får möjlighet att bestämma vilka som ska få förtroende att leda föreningen samt rösta på förslag. Det är framförallt en kärleksförklaring till klubben.

Som medlem så har man också möjlighet att spela bandy och lära sig åka skridskor i någon av de träningsgrupper som vi har. Beroende på vilken träningsgrupp man tränar i så finns det sedan en avgift som vi kallar för träningsavgift som är olika beroende på vilken träningsgrupp det gäller.

Som medlem i IFK Kungälv så får man även tillgång till ytterligare förmåner som du kan läsa om här.

Medlemskap i IFK Kungälv kommer från och med säsongen 2022-2023 att kosta 365kr / år, dvs 1kr per dag.

Vi fortsätter även med möjligheten att teckna familjemedlemskap där barn och ungdomar upp till 21 års ålder kan ingå. Ett familjemedlemskap kostar 800kr/år. Vi kommer inom kort att börja skicka ut fakturor för ditt medlemskap. Om du vill vara medlem men inte har fått någon faktura så kan du ansöka om medlemskap här.

Föregående
Föregående

Hugo Andersson uttagen till U-21 landslagets samling

Nästa
Nästa

Planerad kick-off blir framskjuten