Ruddalen blir tillfällig hemmaplan för A-laget

IFK Kungälv har beslutat att A-laget skall spela sina hemmamatcher säsongen 2023/24 i Ruddalens ishall i väntan på Arenan i Ytterby som inom kort börjar byggas.

Anledningen till beslutet är att ge laget bästa möjliga förutsättningar för att nå elitserien och osäkerheten kring Skarpe Nord som gjort att klubben med kort varsel har behövt flytta ett antal matcher de senaste åren pga väder och isproblem vilket slitit på funktionärer och gjort det svårt för klubben att marknadsföra och skapa ett bra evenemang kring hemmamatcherna.

Undantag för detta är att annandagsmatchen mot Surte BK samt Jontefondsmatchen den 9 februari kommer att spelas på Skarpe Nord.

IFK har haft en dialog med supporterföreningen Skarpa och precis som förra året planerar man bussresor från Kungälv till Ruddalen för hemmamatcherna.

De tre första hemmamatcherna i Ruddalens Ishall är nu planerade med starttider och ni finner dessa under fliken “Gå på match”. Övriga speltider i Ruddalens Ishall kommer inom kort.

Division 1 och 2 samt ungdomslagen kommer att spela på Skarpe Nord så det blir möjligheter att se mycket bandymatcher även på Skarpe Nord.

Välkomna till en ny säsong tillsammans med IFK Kungälv

Föregående
Föregående

IFK bjuder in till veteranlunch/lunchträff

Nästa
Nästa

Ny klubbshop