Rutinerad kvartett förlänger

En rutinerad kvartett med mängder av erfarenhet förlänger kontrakten med IFK Kungälv.

Efter att IFK tidigare i veckan presenterade att Patrik Sunnanängs förlänger och att Lucas Widman ansluter så har signaturerna gått fort under veckan. Nu förlänger inte mindre än fyra spelare på ett bräde.

Spelarna som har förlängt:

Hampus Kärnman är det nog ingen som inte vet vem han är i IFK. Klubbens stabila libero har varit med så länge att vi nästan glömt när han började. Mycket värdefull spelare som ger allt i alla situationer. Ett år är förlängningen på för honom.

Viktor Uhlin är nästa spelare att förlänga. Lika viktig är Viktor för IFK:s offensiva utveckling som Hampus är för försvarets utveckling. Viktor kom till Kungälv från IFK Motala och har en bländande skridskoåkning som sitt varumärke med en slingrande åkstil som tar sig fram till många farliga lägen och avslut. Även Viktors förlängning är på ett år.

Daniel Strömqvist är hockeyliraren som tyckte bandy var roligare och har nu varit bandyn och Kungälv trogen under många säsongen. Även Daniel gör sällan en dålig match. Stabil, hård och brytningssäker är hans signum men även skridskoåkningen. Daniels utvecklingskurva har inte sett slutet ännu och förhoppningsvis tas ytterligare steg i vinter. Hans kontrakt förlängs med två år.

Sista man i denna omgång är Erik Olsson. Erik som i princip är född på Skarpe Nord, (bor bara ett stenkast bort), samt med en pappa som heter Håkan “Hogge” Olsson som förpliktigar, är en spelare som har mycket bandy i sig och skall nu ta nästa kliv i utvecklingen. Även Erik förlänger sitt kontrakt med två år.

En blandning av seniort och ungt skall ge framgång och föreningen önskar grabbarna lycka till .

Truppen ser nu ut som följande.

Ledare:
Anders Uhlin, Huvudtränare
Spelare:
Gustav Ek
Edvin Isaksson
Viktor Lindblom
Jimi Corneliusson
Patrik Sunnanängs
Lucas Widman
Hampus Kärnman
Viktor Uhlin
Daniel Strömqvist
Erik Olsson

Föregående
Föregående

Ledarstaben komplett

Nästa
Nästa

Viktiga förlängningar och nyförvärv från toppklubb