Serviceteamet förlänger kontrakten

Kontinuitet väger tungt för ett serviceteam och nu fortsätter alla tre i ytterligare en säsong.

Att tillhöra en föreningens serviceteam runt ett A-lag är en av de viktigaste rollerna som finns men också en av de som får minst uppmärksamhet. De kommer först till alla träningar och matcher och går sist när allt är städat och iordningställt efteråt. De jobbar i princip alltid i det tysta men utan teamet stannar verksamheten och varken tejp eller skridskor finns tillgängligt.

Tony Josefsson, Andreas Gillervik och Stig Jönsson har nu alla förlängt sina kontrakt med IFK. Det betyder att föreningen har kvar kontinuiteten där serviceteamet känner sina spelares allra minsta egenheter och kan skruva till det till välbehag för nyttjaren. Alla elitspelare har alla sina egenheter och ritualer och som serviceteam känna till detta är oerhört värdefullt och teamet kan då lägga tröjan eller vad det nu månne vara på exakt det sätt som spelare vill ha det. En insikt och kunskap som som gör att spelaren kan lägga fokus på sin uppgift och inte bränna energi på onödigheter.

Det är med stor tillfredställelse som föreningen tackar teamet för deras vilja att jobba vidare och önskar stort lycka till.

Truppen ser nu ut som följande.

Ledare:
Anders Uhlin, Huvudtränare
Anders Liw, Assisterande tränare
Henrik Carlson, Lagledare
Johan Rolén, målvaktstränare

Serviceteam:
Tony Josefsson
Andreas Gillervik
Stig Jönsson

Spelare:
Gustav Ek
Edvin Isaksson
Viktor Lindblom
Jimi Corneliusson
Patrik Sunnanängs
Lucas Widman
Hampus Kärnman
Viktor Uhlin
Daniel Strömqvist
Erik Olsson
Hugo Andersson
Gustav Olsson
Albin Carlström
Lucas Brorsson
Lukas Persson

Föregående
Föregående

Save the date 10/9

Nästa
Nästa

Årets segrare i Kungälvs Stadslopp