Skyttet säkrat

Lukas “pang pang” Persson lirar vidare i Kungälv och tar sats mot ännu bättre placering i tabellen samt i målligan

Efter att fått ihop livspusslet har nu Lukas Persson förlängt sitt kontrakt med IFK Kungälv. Lukas har smeknamnet “pang pang” och det kommer från hans fruktade skott och han bör vara en av de spelare som skjuter hårdast i Sverige. Det är mer än ett mål som han levererat från en bra bit utanför det ordinarie skjutavståndet och överraskat målvakten i motståndarburen. Vem minns inte frislaget från rejäl distans i matchen mot Tillberga den 12 februari. Pang pang, säger vi bara.

Lukas har även måltjuvens näsa för att hålla sig framme där bollen kommer och landar därför på 15 plats i allsvenskans poängliga. 32 poäng via 31 mål och en assist! Assistkung står ännu inte på hans CV men det kanske ändras i vinter.

Lukas “pang pang” och Patrik Sunnanängs, (17 plats med 32 poäng, 22 mål och 10 assist) är IFK´s poängkungar och dessa herrar låg bakom mycket av lagets poängskörd under säsongen som gick. Nu får de chansen att öka på den sviten och kryddat med Lucas Widman samt att någon av de yngre utvecklas än mer kan detta bli riktigt bra.

I övrigt kämpar laget, ihop med Division1/P19, på i backar, spår och gym runt Kungälv för att komma väl förberedda tills isarna ligger och matchandet börjar

Truppen ser nu ut som följande.

Ledare:
Anders Uhlin, Huvudtränare
Anders Liw, Assisterande tränare
Henrik Carlson, Lagledare
Johan Rolén, målvaktstränare
Spelare:
Gustav Ek
Edvin Isaksson
Viktor Lindblom
Jimi Corneliusson
Patrik Sunnanängs
Lucas Widman
Hampus Kärnman
Viktor Uhlin
Daniel Strömqvist
Erik Olsson
Hugo Andersson
Gustav Olsson
Albin Carlström
Lucas Brorsson
Lukas Persson

Föregående
Föregående

Årets segrare i Kungälvs Stadslopp

Nästa
Nästa

Information inför Kungälvs Stadslopp