Stabil seger mot LAIK när IFK höll nollan

IFK Kungälv åkte till Lidköping för säsongens andra träningsmatch där man nollade LAIK och vann med 0-7.

Kungälv kom till spel med Jimi Corneliusson i mål som gjorde det väldigt bra tillsammans med resten av laget som försvarade sig på ett bra sätt. Efter en första halvlek med blandad kvalité på spelet så klev IFK in i halvtid med en 0-2 ledning efter två mål av Lucas Widman.

I den andra halvleken klev IFK ut och ökade tempot direkt och skapade chans på chans vilket ledde till flera mål i inledningen av halvleken och bland annat två på straff som Lukas Persson satte säkert. Slutresultatet skrevs till 0-7 och nu blickar man fram mot fredagens cupmatch mot Åby/Tjureda kl 19.00 i Ale Arena, varmt välkomna då.