Trettondagsderbyt flyttas till Ruddalens nya inomhusarena  

På grund av utfärdande vädervarningar och förra veckans isproblem på Skarpe Nord så har IFK Kungälv tagit beslut att flytta trettondagsderbyt mot Surte för att säkerställa att matchen kan genomföras.

SMHI har under veckan gått ut med vädervarning i Västra Götaland och så sent som förra veckan tvingades man ställa in elitseriematchen mellan KS Bandy och Västerås SK på grund av isproblem på Skarpe Nord. Detta gör att klubben är osäker på att matchen kommer kunna genomföras på hemmaplan och har därför tagit beslutet att flytta till Ruddalens nya inomhusarena. Detta är möjligt tack vare ett fint samarbete med SK Höjden.

Vi hoppas att våra supportrar och publik har förståelse för situationen och att så många som möjligt tar chansen att stötta IFK Kungälv i den nya fantastiska bandyhallen i Göteborg. Hallen tar in 1500 åskådare, samtliga sittplatser.

Nedan följer viktig information inför matchen.
- Ordinarie säsongskort, biljetter och förköp gäller precis som vanligt.
- Parkering sker vid Ruddalen, Marconihallen och även närliggande Lidl. Observera att det är begränsade parkeringsmöjligheter på Ruddalen. Samåkning eller kollektivt rekommenderas.
- Matchstart är flyttad till 18.15
- Grillar, café och servering är öppet i hallen

Matchinfo:
IFK Kungälv - Surte BK
Fredag 6/1 kl 18.15
Ruddalen Ishall


Föregående
Föregående

Uppehåll väntar - så är läget inför avslutningen av säsongen

Nästa
Nästa

Gott Nytt År: ett nyårslöfte för alla IFK:are