Ungdomskollen ångar vidare med P12

Flera matcher och givande träningar har hunnits med för vårt P12 som här berättar om sitt lag och sin säsong.

IFK Kungälv P12 (2011/2012) är mitt uppe i säsongen och laget har redan hunnit med ett antal matcher samt en massa givande och roliga träningar. 

Försäsongen inleddes med istider i olika arenor runt om i regionen, med start i September. Bandysäsongen inledde vi faktiskt redan i Augusti med enklare barmarksträning, tillfällen att samla laget igen och bygga vidare på lagandan och den sociala gemenskapen utanför isen.

I slutet av november var det så äntligen is på Skarpe Nord, och där har vi kört på med tre träningar i veckan sedan dess.

Vi är i dagsläget 16 spelare i truppen, och är glada och stolta över den bredd vi har att som enda lag i regionen kunna ställa upp med två lag i de poolspel vi deltagit i hittills. Poolspelen är riktiga höjdpunkter där vi får möta och mäta oss mot lag som Surte BK, Mölndal Bandy, Sunvära/Frillesås samt SK Höjden.

Träning ger färdighet heter det ju, och det är verkligen kul att se hur killarna har utvecklats och fortsätter att utvecklas. Vi tränare ser stora framsteg för laget som helhet och hos de enskilda spelarna. Det händer mycket i den här åldern med både teknik och spelförståelse, mycket tack vare den träningstid vi lägger ner, men framförallt genom killarnas härliga inställning och insatser vid träningstillfällena. 

Nu hoppas vi på att resterande del av bandysäsongen flyter på bra, och att vi får fortsätta njuta av denna underbara vintersport tillsammans ett tag till. Vi har många härliga träningar och matcher framför oss, och har ni vägarna förbi Skarpe Nord, så kom gärna förbi och heja på oss!

Ledare för laget är Martin Karlsson, Conny Andermård Johansson, Tim Waern samt Fredrik Vakk.

Mer information om laget finner ni på: https://www.laget.se/ifkk1112

Föregående
Föregående

Dalahelg väntar i Ruddalen Ishall

Nästa
Nästa

Sondre Høydahl uttagen till landslaget