Vill du bli IFK Kungälvs Souvenirmästare?

Vi är inte bara en bandyförening, vi är en rörelse.

Vår passion för det vi gör har skapat en dedikerad bas av trogna supportrar som sträcker sig över hela Sverige. Nu söker vi en entusiastisk och kreativ person att leda vår souverniravdelning (i dagligt tal numera Merchandise) och ta vår varumärkesupplevelse till nästa nivå nu när vi inom kort skall ta steget in i en inomhusarena i Kungälv.

Arbetsbeskrivning: Som vår Merchandisemästare kommer du att vara hjärnan bakom skapandet och hanteringen av vår produktlinje. Du kommer att arbeta nära vårt designteam, marknadsföringsteam och leverantörer för att skapa produkter som inte bara speglar vårt varumärke, utan också engagerar och förför våra fans. Ditt uppdrag är att omvandla vår passion för vad vi gör till fysiska produkter som våra fans kommer att älska och vara stolta över att bära.

Ansvarsområden:

  1. Produktutveckling: Arbeta nära designteamet för att skapa unika och eftertraktade produkter som speglar vårt varumärke.

  2. Leverantörsförhandlingar: Förhandla och samarbeta med leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och kostnadseffektiva produkter.

  3. Inventariestyrning: Ansvara för lagernivåer och säkerställa att produkter finns tillgängliga för försäljning.

  4. Marknadsföringssamarbeten: Samarbeta med marknadsföringsteamet för att skapa kampanjer och evenemang som främjar våra produkter både digitalt samt på match.

  5. Följa trender: Hålla dig uppdaterad om trender inom merchandise och popkultur för att säkerställa att våra produkter förblir relevanta.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av merchandisehantering eller produktutveckling.

  • Stark förhandlingsförmåga och relationsskapande förmågor.

  • Kreativt sinne och öga för design.

  • Organiserad och förmåga att hantera flera projekt samtidigt.

  • Passion för vårt varumärke och förståelse för vår målgrupp

Förmåner:

  • Möjlighet att påverka och forma vår varumärkesidentitet.

  • Arbete i en dynamisk och passionerad arbetsmiljö.

  • Frihet att utforska och implementera nya idéer.

  • Fri entré till alla IFK hemmamatcher

 Om du är redo att omvandla supporterskap för IFK Kungälv och bandy till en livsstil, skicka in din ansökan nu och bli en del av vår växande familj! Skicka CV, personligt brev och gärna ett case/jobbexempel i din ansökan din ansökan till kansliet@ifkkungalv.se

Vid frågor eller för mer information om tjänsten, kontakta gärna Anders Uhlin på anders.uhlin@ifkkungalv.se eller på telefon 0730-47 77 36.
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt till kansliet@ifkkungalv.se Skriv ”Ansökan Merchandisemästare” i ämnesraden.
Vi vill ha din ansökan senast 2023-12-20. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen.

Föregående
Föregående

Viktig Information angående Väskpolicy på Hemmamatcher

Nästa
Nästa

Sista Annandagsderbyt på Skarpe Nord?