Delad poäng i Karlstad

Det blev delad poäng mot Boltic efter en jämn och lite avvaktande match mellan två lag som fortsatt är obesegrade i årets bandyallsvenska efter tre omgångar.

IFK kom till matchen efter två inledande segrar mot Åby/Tjureda och Lidköpings AIK medan Boltic slagit nykomlingen Surte och spelar oavgjort mot Katrineholm. Lite mer än 10 minuter in i matchen så gör Kungälv 0-1 på hörna efter en riktig pangträff från Robin Karlsson. Efter en halvtimme spelad så kvitterar Boltic genom Gustav Backman. 1-1 stod sig till halvtid.

Tidigt i andra halvlek gör Robin Karlsson 1-2 efter en tilltrasslad situation där han kom ut med bollen och satte ledningsmålet. Boltic kvitterar dock igen kort därefter genom Erik Wallman som gör mål på sin egen retur. Resultatet stod sig matchen ut där sista halvtimmen blev väldigt avvaktande från båda lagen.