Dubbla hemmamatcher väntar i helgen

Imorgon fredag gästas IFK Kungälv av klassiska Boltic och då är det även den årliga Jontefondsmatchen då föreningen samlar in pengar till ett ungdomsläger för transplanterade barn. Förutom fredagens match spelar även IFK hemma mot Ljusdal på söndag 20/2.

Först väntar dock Boltic när IFK Kungälv är tillbaka på Skarpe Nord igen efter förra helgens utflykt till Ale Arena. På grund av Jontefondsmatchen erbjuds även fri entré imorgon och vi hoppas att många tar tillfället i akt att bege sig ner till Skarpe Nord nu när även samtliga restriktioner i samhället släppt.

Det är ett IFK Kungälv som åkt på en del förluster i jämna matcher senaste tiden men vi hoppas att vändningen kom när laget lyckades bortabesegra Västanfors med 5-3 i söndags. I det jämna mittenskiktet i tabellen har vi IFK placerade på en 7:e plats med 20 poäng på 18 spelade matcher. Gästande Boltic ligger 9:a med 15 inspelade poäng på 19 matcher och söndagens motståndare Ljusdal ligger 6:a med 22 poäng på 19 matcher. Det kan även nämnas att Ljusdal också spelar dubbelt i helgen då man möter Åby/Tjureda på bortaplan på lördagen.

Kungälv har kvar att spela bortamötet mot Boltic men säsongens tidigare möte mot Ljusdal slutade med 10-5 seger efter att Ljusdal åkt på ett matchstraff i ett tidigt skede av den matchen.

Fredag 18/2

IFK Kungälv-Boltic 19:00

Söndag 20/2

IFK Kungälv-Ljusdal 15:00

Föregående
Föregående

Förlust mot Boltic

Nästa
Nästa

Buda hem din matchtröja från Jontefondsmatchen