Jontefondsmatchen 2023 - för barn som behöver nya organ

Den 10:e februari är det dags att färga IFK och Skarpe Nord i oranget ännu en gång. I vår årliga Jontefondsmatch bjuder våra partners på fri entré samtidigt som vi samlar in pengar till Jontefonden. Nu startar vi insamlingen för årets match mot Lidköpings AIK.

Jontefonden stödjer barn som behöver nya organ. Det handlar om liv och död för de sjuka och deras familjer.
Med samtalsstöd, gemenskap och sociala aktiviteter gör Jontefonden situationen lättare att bära, skapar glädje i stunden för 400 barn och deras familjer. Det är lika många barn som årligen drabbas av barncancer.

För transplanterade barn är vardagen en kamp för livet. Vi erbjuder därför omfattande stödinsatser i väntan på ett nytt organ och det liv det kan ge. Men även efter en transplantation blir man aldrig helt frisk. Det finns ett fortsatt behov av stöd och vi finns tillgängliga dygnet runt.

2019 spelades den första Jontefondsmatchen där IFK Kungälv tillsammans med partners och privatpersoner bjöd publiken på fri entré och samtidigt samlade in pengar till Jontefonden. Sedan dess har över 350 000 kr samlats in genom tre Jontefondsmatcher. Inför årets match kan man precis som vanligt stötta som Familjehjälte (500 kr) eller Privathjälte (200 kr).

Som företag kan man stöta via tre olika paket, 10 000 kr, 5 000 kr och 2 500 kr. För mer info om detta, se årets broschyr.

Läs mer och följ insamlingen här.

Bidra genom att välja Familjehjälte eller Privathjälte nedan:

Familjehjälte
500,00 kr
Privathjälte
200,00 kr
Föregående
Föregående

Sondre Høydahl uttagen till landslaget

Nästa
Nästa

Pretec ny huvudpartner till Agora