Landslagsman ansluter till IFK Kungälv A-trupp och en spelare lämnar

Edvin Isaksson, landslagsman för P21-landslaget, lämnar IFK Vänersborg och ansluter till IFK A samtidigt som Sebastian Wahlberg flyttas ur.

Edvin Isaksson lämnar IFK Vänersborg för IFK Kungälv och kommer vara spelklar redan till helgen 10-11 december. Edvin har Vetlanda BK som moderklubb och värvades till IFK Vänersborg från Sandvikens AIK där han gick på bandygymnasiet. Edvin har lirat med IFK Kungälv säsongen 2019-2020 på utvecklingsavtal men det blev bara två matcher innan Vänersborg tog tillbaka honom. De matcher han gjorde med Kungälv satte dock mycket positiva intryck i ledarstaben och nu är han alltså klar för att fortsätta sin karriär i Kungälv under denna och de kommande två säsongerna .

- Jag tycker det passar mig bra med Kungälv och jag har fått mycket goda intryck förmedlade genom min kompis, Gustav Ek. Det känns också stimulerande att hjälpa Kungälv på vägen till elitserien i den 3-årsplan som ligger fast. Att det nu också blir hall gör inte saken sämre, säger Edvin Isaksson.

Edvin är också uttagen till P21 landslagets VM i Finland i januari och där får han sällskap av Kungälvs Gustav Ek och Hugo Andersson. Tre landslagsmän från IFK Kungälv var längesedan sist och det visar att klubben är på rätt väg.

Samtidigt som Edvin ansluter till A-truppen så flyttas Sebastian Wahlberg ur den. Klubben har en fortsatt dialog under nästa vecka om Sebastians framtida utveckling.

IFK Kungälv hälsar Edvin Isaksson varmt välkommen samt önskar Sebastian Wahlberg stort lycka till

Bild. Tack för bilden IFK Vänersborg

Föregående
Föregående

Katrineholm gästar Skarpe Nord

Nästa
Nästa

Delad pott på på Skarpe i säsongens första snöfall