Återupprättelse i IFK Kungälv

Lagmoralen visade sig återigen i IFK Kungälv och killarna visade att man är stora bandylirare.

Kungälvskillarna visade verkligen att man ville ta revansch från förra storförlusten i denna matchen. Viljan och tempot fanns där och man tog sig till många lägen matchen igenom. Defensiven var prioriterad och man var täta bakåt och anföll fint och kraftfullt och med många spelare. Man ville verkligen vinna och till slut vann man också ganska komfortabelt med 7-2.

Kungälv fick ett mål bortdömt i början av matchen och sedan efter det gjorde Falu BS 0-1 på ett inspel från kanten när man går runt Kungälvs försvar. Kungälv skapar flera lägen men Hedberg spelar bra i Falu BS mål. Falu BS driver spelet mest och skapar lite hörnor men Kungälv är där i duellerna och stoppar dom. Hugo Andersson är duktig och skapar lägen. Putte är fri men Hedberg räddar. Dalin är duktig i bortalaget och driver på gång på gång. Bortalaget har väldigt hög backlinje och det straffar sig när Kungälv genom Isaksson till Sunnanängs till Persson gör 1-1 i öppet mål. Sedan petar Åström in 2-1 till Kungälv efter att han fyller på fint i straffområdet. 3-1 kommer i slutet av första när Hugo driver upp på kanten och spelar till Alm Husberg som skjuter snyggt förbi Hedberg. 3-1 i halvtid.

Andra halvlek börjar med att Kungälv skapar lite farligheter, Putte spelar till Persson som gör mål men det döms bort för offside. Sedan efter detta är andra halvlek Kungälvs som drar ifrån till 7-2 efter flera snygga anfall och snyggt spel med härlig vilja och frenesi. Målskyttar i andra i Kungälv var Lukas Persson 3, Jonathan Alm Husberg och Hugo Nilsson. Lite nya målskyttar vilket är roligt. Dom som gjorde assist var Hugo Andersson, Jonathan Alm Husberg och Erik Olsson 2 st. Falu BS gör ett tröst mål i slutet.

Hedern är upprättad för Kungälv som visar att man kan kombinera ett bra defensivt spel med ett bra anfallsspel och spela tät och kontrollerande bandy där man styr på banan. Självklart var det ett sämre motstånd men detta var ändå ett steg framåt.

Föregående
Föregående

Ungdomskollen presenterar P15

Nästa
Nästa

IFK Kungälv mot Falu BS