IFK Kungälv mot Falu BS

Kan Kungälv vinna mot Falu BS och vända den långa dåliga period man är inne i, det hoppas vi verkligen på.

IFK Kungälv har haft en tuff period dom senaste matcherna och en nedåtgående trend med endast en vinst efter att coronan bröt ut i laget i januari, men innan det har man varit väldigt framgångsrika. Man har haft svårt att hitta tempot, tajmingen, defensiven och offensiven i spelet. Man har även råkat ut för dåligt väder i flera matcher vilket inte har gynnat Kungälvs skridskostarka och passningsskickliga lag. Senaste matchen hade man ett riktigt bottennapp emot Boltic på bortaplan och förlorade med hela 15-4, det är bara att glömma och gå vidare.

Nu är det dags för Falu BS på hemmaplan och det kan också bli en tuff match då Falu spelar för att undvika kval. Senaste mötet mot Falun slutade med en 2-4 vinst borta på lugnets bandyplan. Då gjorde Kungälv en bra match och vi hoppas att dom kan göra det igen mot Falun på hemmaplan denna gången och vinna för hedern.

I senaste matchen mot Boltic fick några ny namn chansen vilket är kul, bland annat stod Jimi Corneliusson i mål i denna otacksamma match då han inte fick mycket hjälp, även 17 årige Hugo Nilsson spelade och gjorde ett mål.

Nu har IFK Kungälv totalt 3 matcher kvar inräknat dagens match, och det är viktigt att avsluta denna serien på ett bra sätt. Det är viktigt för lagmoralen, klubbkänslan, sportandan.

Föregående
Föregående

Återupprättelse i IFK Kungälv

Nästa
Nästa

Sören Andermård, ungdomskoordinator