Ungdomskollen - Välkomna till P-16!

P-16 gruppen har hängt ihop i många år nu och samarbetar med Kareby sedan ett par år, det är ett gott gäng som tränar 3 ggr i veckan plus match på helgen.

Vi har riktigt go stämning både på isen och i omklädningsrummet, har kul både på träning och match och oavsett om vi vinner eller förlorar. Känns riktigt bra, precis som det ska vara. 

Vi spelar fantastiskt bra bandy på våra träningar men har svårare att spela lika bra på matcherna, där ligger vårt fokus just nu. 

Förhoppningsvis är vi där till säsongens höjdpunkt Kakservice Cup på nya Rudalens inomhushall som är vår säsongsavslutning. Troligtvis kör vi därefter ett samarbete med övriga Göteborgslag och tränar tillsammans med dom på Rudalen även efter isen på Skarpe Nord tagits bort. 

I serien spelar vi i P-16 Sydväst Regional och möter både Göteborgslagen och lag lite längre bort som tex Villa Lidköping. Det blir lagom många seriematcher med ett par cuper inbakade där emellan, en kort och intensiv säsong som det alltid är med bandyn. 

I år så har vi även utvecklat samarbetet med de yngre killarna i P-14 och tjejerna i Kareby F17 som är med och fyller på ibland både i seriematcher och på cuperna vilket har fungerat fantastiskt bra, jätteroligt.

Slutligen får vi tränare säga att miljön i bandyn i stort är väldigt avslappnad och skön jämfört med många andra sporter, och att alla föreningar är måna om ett gott samarbete och gemenskap spelarna emellan oavsett förening, det är nog det bästa med bandyn.

Tränarna

Per, Anders och Johan

Föregående
Föregående

Inför Jontefondsmatchen

Nästa
Nästa

Marstrands Havshotell blir Officiell partner