Marstrands Havshotell blir Officiell partner

Mitt på den svenska västkusten, magiskt beläget på den yttersta kajkanten med bästa läge ligger Marstrands Havshotell. Med ett bohuslänskt spa och en fantastisk restaurang med en fisk och skaldjursinspirerad meny välkomnas året runt gäster tilldenna mötesplats. Alldeles utanför husknuten finns vandringsleder och en mängd aktiviteter, salta hav och möjlighet att ö-luffa i skärgården. En magisk plats för rekreation, inspiration och upplevelser för alla livsnjutare som älskar Bohuslän, västkusten, Marstrand och havet!

Marstrands Havshotell tar nu sitt lokala engagemang ett steg längre och blir Officiell partner till IFK Kungälv.

- Det är med stolthet vi blir officiell partner till IFK Kungälv. Deras initiativ och satsning mot eliten, men även utanför bandyplanen, faller helt inom ramarna för vårt engagemang för det lokala samhället. IFK Kungälv har en mission att vara Kungälvs mest attraktiva mötesplats och jobbar brett för att skapa en plattform som sträcker sig utanför sin kärnverksamhet, bandy, bland annat genom att ha skrivit på Samhällskontraktet och sitt engagemang i Agora. Agora är ett projekt som drivs av IFK Kungälv och Kungälvs Kommun med gemensam ambition att öka aktivitet och rörelse bland unga, säger Camilla Karlsson, Försäljningschef på Marstrands Havshotell.

- Marstrands Havshotell har också skrivit på Samhällskontraktet med Kungälvs kommun och vi, precis som många andra i vår bransch, är en första arbetsplats för många yngre på väg ut i arbetslivet. Det känns därför helt naturligt och spännande att vara med IFK Kungälv på denna resa, fortsätter Camilla Karlsson.

- Det är med stor glädje som vi kan presentera partnerskapet med Marstrands Havshotell, en väldigt viktig aktör för Marstrand som destination och för det lokala samhället och Kungälvs kommun som helhet. Vi som klubb har en strategi om att etablera oss som en bohuslänsk förening och att öka vår närvaro i Marstrand vilket gör att detta är ett prioriterat samarbete för oss. Vi ser fram emot att presentera våra olika delar i samarbetet som bland annat våra företagspartners kommer ha fin nytta av säger Patrik Sunnanängs, marknadschef i IFK Kungälv.

Föregående
Föregående

Ungdomskollen - Välkomna till P-16!

Nästa
Nästa

Ungdomskollen, dax för P14