Andersson uttagen till U21-landslagets observationstrupp

Förbundskapten Pierre Roos och assisterande förbundskapten Oscar Jonsson har plockat ut 34 spelare till observationstruppen inför kommande mästerskap och IFK:s Hugo Andersson är en av dem

Hugo som i dagarna förlängde sitt kontrakt med Kungälv fick som extra krydda nästan samtidigt besked om att han är uttagen till P21-landslagets observationstrupp. 34 spelare är uttagna och det är inga duvungar direkt. Huvuddelen kommer från elitserien men också hela åtta spelare ur allsvenskan, ett facit som visar att allsvenskan håller hög klass.

Det blev inget VM förra säsongen på grund av pandemin men dessa säsong är det tänkt att det skall spelas. Klubben hoppas och tror naturligtvis att Hugo tar en plats och får representera Sverige i detta VM.

– Det ska bli roligt att se vilka spelare som tar nästa kliv i sin utveckling och som kan utmana om en VM-plats. Truppen består av en härlig blandning av olika spelartyper. Sen finns det självklart möjlighet för spelare som inte är med i truppen som tas ut nu att slå sig in under hösten, säger förbundskapten Pierre Roos.

Källa: Svenska Bandyförbundet

Föregående
Föregående

IFK startar sociala projektet Agora

Nästa
Nästa

Hugo Andersson förlänger med Kungälv