Katrineholm borta på Lördag.

Kungälv spelar bortamatch mot Katrineholm bandy i södermanlands landskap klockan 14.00 på lördag.

Kungälv har tyvärr förlorat dom två senaste matcherna i serien mot Gripen och Nässjö och man har nu fler poäng upp till kvalplatserna men det finns fortfarande teoretisk chans på kvalplatser. Laget är suget på att spela match eftersom man inte spelat så många matcher i början utav januari pga covid i truppen men i dagsläget skall alla vara kuranta. Dock är Gustav Ek fortfarande borta med brutet ben. Kungälv vann ju mot UNIK och Tillberga så man har även smakat på seger i månaden Januari.

Laget har tränat 4 pass denna veckan men det var ganska lugna pass i början av veckan eftersom man skulle spela mot Boltic i onsdags, men den blev inställd pga covid i Boltic. sedan har det varit dåligt väder också så träningarna i veckan har inte varit optimala. Men Kungälv är revanschsugna och vill nu göra en bra prestation och hamna på vinnarspåret igen.

Motståndarna Katrineholm har gått kräftgång hela Januari och endast tagit en poäng om man inte räknar med vinsten nu senast mot UNIK med 3-6. Laget har spelare som bröderna Doktare, Eric Lisell vilka är namnkunniga. Gustav Matsson och Alexander Strand har gjort mycket poäng och har lyckats bra denna säsongen. Katrineholm har en relativt ny Inomhushall som man spelar i Kronfågel isarena den stod klar hösten 2020.

Föregående
Föregående

Tung Förlust mot Katrineholm.

Nästa
Nästa

Ungdomskollen presenterar P11