Ungdomskollen presenterar P11

IFK Kungälv P-11 (2011/2012) är mitt uppe i säsongen, en säsong som hittills varit mer åt det normala hållet trots en pandemi som vägrar att ge med sig.

Laget har redan hunnit med en cup, ett antal poolspel samt en massa roliga träningar. Försäsongen inleddes med istider i olika arenor runt om i regionen, med start redan i September. I slutet av November var det äntligen is på Skarpe Nord, och där har vi kört tre träningar i veckan sedan dess.

Den här säsongen har vi fått fin förstärkning av flertalet nya spelare och tränare, och laget består idag av 24 spelare och 6 tränare. Vi har under säsongen haft glädjen att välkomna många nya spelare som har kommit över från Kareby IS tidigare lag, men vi har även ett par spelare som börjat med bandy först i år.

Träning ger färdighet heter det ju, och det är verkligen kul att se hur killarna har utvecklats och fortsätter att utvecklas. Vi tränare ser stora framsteg för laget som helhet och hos de enskilda spelarna. Detta mycket tack vare den träningstid vi lägger ner, men framför allt genom killarnas inställning och insatser vid träningstillfällena.

Nu hoppas vi på att resterande del av bandysäsongen flyter på bra, att vi får hålla oss friska och kunna njuta av denna underbara vintersport tillsammans ett tag till. Vi har många härliga träningar och matcher framför oss, och har ni vägarna förbi Skarpe Nord, så kom gärna förbi och heja på oss!

Mer information om laget finner man på: https://www.laget.se/ifkk1112

/Ledarna

Föregående
Föregående

Katrineholm borta på Lördag.

Nästa
Nästa

IFK Kungälv åker till Värmland