IFK Kungälv åker till Värmland

På onsdag med avslag klockan 19.00 så är det dags för IFK Kungälv att ta sig an IF Boltic som står för värdskapet i deras nya hall på Tingvalla.


IFK Kungälv har nu spelat fyra matcher efter det nästan månadslånga uppehållet från seriespelet och har på dessa matcher tagit två segrar men även förlorat gånger två. Segrarna kom mot Unik och TB Västerås medans förlusterna som nu är uppe i två raka kom under helgen som var mot Gripen och Nässjö. Om man kikar på det aktuella motståndet IF Boltic så kommer dom närmast från två helt okej insatser där man under fredagskvällen tog poäng borta mot Nässjö efter en sen kvittering och under söndagen förlorade man knappt hemma mot TB Västerås.



I sitt spel så förlitar sig Karlstadlaget väldigt mycket på Jacob Bucht som valde att flytta hem till Värmland och Karlstad igen efter flera framgångsrika säsonger i Elitserien där han tog två SM-Guld med Västerås SK, men representerade även föreningar som GAIS och Hammarby. Utöver Bucht så har man även en pålitlig målskytt i Gustav Jansson.



I IFK Kungälv saknas alltjämt Gustav Ek som dock har valt att förlänga sitt kontrakt med ytterligare två år vilket presenterades i Studio Skarpe Nord under måndagskvällen och det visar att IFK Kungälv är på rätt väg som förening när unga talanger väljer att stanna.


För er som är sugna på att kika på derby så spelas det ett på Skarpe Nord under tisdagskvällen då IFK Kungälvs lag i Division 1 tar emot Kungälvs SK med avslag 19.00.



Matchen mot Boltic kan ni se på Kungälvs-posten.


HEJA KUNGÄLV!


Föregående
Föregående

Ungdomskollen presenterar P11

Nästa
Nästa

Tung förlust i kampen om kvalserien