IFK Allstars – Idel, ädel, adel.

Allstars - Laget med IFK-stjärnor från förr men som fortfarande brinner för bandy i allmänhet och IFK i synnerhet.

 Vi startade Allstars förra året egentligen i syfte att gamla spelare skulle hitta tillbaka till föreningen och träffas för att träna någon gång i veckan. Vi blev ganska snabbt drygt 20 spelare och anmälde oss till seriespel i div 2 sydväst. En serie som för det mesta består av gubbar eller riktigt unga grabbar. Vi har nu efter två spelade säsonger två seriesegrar och i år inför sista matchen, (match 10) är det 9 spelade med 9 vinster och en målskillnad på 111-13. Helt ok med en medelålder en bit över 40.

Dock tycker vi nog att när vi får till bra närvaro på träningarna så har vi det som allra roligast, helt ok kvalitet och mycket skratt. Personligen så uppskattar jag detta otroligt mycket då man har många av sina närmaste vänner med i detta gäng. Vi har sagt att vi nog måste hålla på i alla fall så vi får minst en säsong i den nya hallen som kommer.

Inför denna säsong tappade vi Peter Fredholm, Tommy Österberg, Daniel Gratjov, Joakim Åberg och David Nordin men har i stället fyllt på med Fredrik Brandin, Jakob Jenefeldt, Anders Ahlstrand, Simon Stenvall, Mathias Johansson och Leo Larsson.

Vi hoppas också inför nästa säsong att några av förra årets spelare gör comeback igen samt så letar vi alltid efter mer bra gubbar. Det ryktas om många intressanta namn så ”stay tuned”

Jag vill såklart också hylla våra slipare och alltiallo Kalle Larsson och Stig Jönsson för att ni alltid ställer upp för oss. Vet att ni också tycker detta är grymt roligt.

På lördag spelar vi vår sista match, en förmatch till A-lagets spännande avslutning, klockan 13.00 på Skarpe Nord mot SK Höjden. Välkomna dit, annars kan vi ses på O´Learys under kvällen när ni hittat hem från Ruddalen, då vi kör lite säsongsavslutning.

//Patrik Ewerstein, spelande lagledare.

Truppen 2022/2023

Målvakter
Magnus Åhman
Patrik Ewerstein

Försvar
Simon Stenvall
Anders Liw
Johan Karlsson
Andreas Keller
Mathias Johansson
Leo Larsson
Anders Larsson
Jesper Lundin

Mitt/Anfall
Mikael Lindberg
Tommy Smedberg

Magnus Boström
Jakob Jenefeldt
Anders Ahlstrand
Mattias Olausson
Ola Dagliden
Henrik Carlsson
Claes Adeskog
Anton Ysing
Fredrik Brandin
Joakim Lantz
Mikael Vaihela

Föregående
Föregående

Bandyallsvenskan ska avgöras - här är förutsättningarna

Nästa
Nästa

Ungdomskollen med P19