Inga ytterligare restriktioner för utomhusidrott - Matcher på Skarpe till helgen

Riksidrottsförbundet meddelar att de nya restriktionerna som myndigheterna presenterade idag inte påverkar utomhusidrott vilket innebär att matcherna till helgen mot Falu BS och Ljusdal BK på Skarpe Nord kan genomföras som planerat.

Covid-19 och dess nya mutationer ställer till det både i samhället och nu också för idrotten med nya restriktioner som följd. I detta sammanhang är vi lyckligt lottade som har vår verksamhet utomhus i friska luften vilket gör att vi kan både kan träna, spela matcher och ha publik gällande alla våra lag.

Inom föreningen tar vi detta på allvar och är noga med att följa råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Vi håller oss löpande uppdaterade och gör riskbedömningar för att genomföra arrangemang så säkert som möjligt.

Kom i tid till helgens matcher på Skarpe Nord! Vi kommer att alla insläpp öppna och genomföra andra åtgärder för att undvika trängsel. Men se till att vara inne på Skarpe Nord i god tid innan matchstart för att inte riskera att missa stora delar, samt hjälpa oss att undvika köer. Givetvis stannar du hemma vid minsta symptom.

Vi rekommenderar att köpa din matchbiljett via förköp för att få en snabbare och smidigare entré. Du köper din biljett här.

Föregående
Föregående

Ungdomskollen drar igång med Skridskokul och Bandyskolan

Nästa
Nästa

Tung förlust mot LAIK