Viktigaste veckan börjar med Nässö IF

Säsongens viktigaste vecka börjar med Nässjö IF på Skarpe Nord

Nu kan IFKs framtid som topplag avgöras under tre intensiva matcher på sju dagar. Först ut att bekämpa för att inte tappa toppkänning är Nässjö IF. Nässjö som under gårdagen tappade sin ledning mot Boltic på tilläggstid är troligen sugna på revansch på sig själva och kommer att kämpa. IFK har revansch att kräva från mötet i Stinsen arena i början på serien. Tätt därpå följer den avbrutna matchen mot Boltic onsdag den andra februari för att avsluta den viktiga veckan på lördag femte februari borta mot Katrineholm. Vinst i alla tre är troligen ett måste för att inte tappa mark.

- Vi går nu in i den viktigaste veckan på säsongen. De första 38 minuterna igår var det bästa vi spelat under min tid som tränare i IFK och det skall vi ta med oss och utveckla att orka hålla hela matcher, säger tränare Anders Uhlin när han sitter och planerar dagens träning på Skarpe Nord.

Vädret ser ut att lugna sig lagom till matchstart kl 15:00 och publik stöttning är oerhört värdefullt när det nu börjar bli skarpt läge.

Heja Kungälv och varmt välkomna till Skarpe Nord

Föregående
Föregående

Tung förlust i kampen om kvalserien

Nästa
Nästa

Förlust mot Gripen - trots drömstart